Printer Friendly Version БЕСПЛАТНА ЈЕДНОМЕСЕЧНА ОБУКА СРПСКОГ ЈЕЗИКА У ДИЈАСПОРИ И РЕГИОНУ @ 27 July 2020 10:00 AM

У оквиру пројекта "Онлајн обука предавача који се баве очувањем српског језика у дијаспори и региону" удружење Академска српска асоцијација позива све предаваче који се баве очувањем српског језика у дијаспори и региону да се пријаве на бесплатну једномесечну онлајн обуку српског као завичајног језика.

Под покровитељством Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону Минстарства спољних послова Републике Србије организоваће се обука за све предаваче српског језика у дијаспори и региону.

Сви заинтересовани предавачи могу се пријавити до 02.08.2020.г. на бесплатну једномесечну онлајн обуку наставе српског језика као завичајог језика преко Скајпа, на коме ће им ментори бити професори Филозофског факултета у Нишу ( проф.др Марина Јањић, проф.др Јелисавета Тодоровић и мср Александар Новаковић ).

Почетак обуке планиран је за 17.08.2020.г., а завршетак за 20.09.2020.г. Након завршетка обуке учесници ће добити потврде  о похађању обуке које издаје Академска српска асоцијација. 

Сви заинтересвани могу да  попуне пријаву директно на сајту https://asasocijacija.com/prijava-zapredavace/ или да скину образац пријаве и пошаљу на мејл asasocijacija@gmail.com са насловом онлајн обука.